Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pisicile Si Energia Negativa

Pisicile Si Energia Negativa

Pisicile de culoare neagra sunt asociate cu puteri oculte, vrajitorie, magie si protectie. Aura pisicii este atat de mare, incat cuprinde familia, casa si teritoriul pe care il stapaneste.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Atunci cand sadim o planta, o udam, o crestem are loc un schimb intensiv de energie. Pisica simte energiile negative și reacționează. Se spune ca pisicile protejeaza casa si familia de spiritele rele, formand un soi de.

Cum Te Apara Pisicile De Energia Negativa Trebuie Sa Ti Iei Si Tu O Pisica Buna Ziua Iasi Bzi Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.bzi.ro/cum-te-apara-pisicile-de-energia-negativa-trebuie-sa-ti-iei-si-tu-o-pisica-855618
Atunci cand sadim o planta, o udam, o crestem are loc un schimb intensiv de energie. Pentru a se asigura că acele entități nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge. Una dintre puterile magice ale pisicii este vindecarea.

Cand se freaca de picioarele stapanului, pisica blocheaza energiile negative ce sunt transmise.

Trebuie neapărat să faceți un duș și să spălați hainele. Se spune ca pisicile protejeaza casa si familia de spiritele rele, formand un soi de. De asemenea, să verificați dacă nu ați adus cu dumneavoastră un lucru împrumutat sau un.

Cand se freaca de picioarele stapanului, pisica blocheaza energiile negative ce sunt transmise. Ei bine, specialiștii susțin că prezența pisicii în casă este una specialiștii în bioenergie susțin că pisica simte când un om este bolnav şi poate identifica energia negativă în organism. Dacă credeți că rolul pisicii este doar de a aduce bucurie prin prezența sa, să știți că pisicile pot face mult mai mult decât ați crede.

Pisica Medicament
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/dives/pisica-medicament
Cei care au o pisicuta in casa se pot considera fericiti. În viața lor e mai multă magie decât putem noi să ne imaginăm. Ele au un camp electromagnetic foarte puternic, iar prin contactul intre om si pisica undele electromagnetice ale acesteia neutralizeaza undele emise de un organism bolnav.

Contrar tuturor lucrurilor pe care le auzim, pisica este un animal cu o aura pozitiva.

De asemeni, cartile pe care nu le atinge nimeni cu anii, nici macar pentru a le scutura de praf; În viața lor e mai multă magie decât putem noi să ne imaginăm. Si fiindca agresiunea accentuata si bolile apar ca o dependenta.

Pisicile negre au fost intotdeauna considerate ca fiind mai deosebite. Daca pisicile atrag enegia negativa din camera si de la om si ia si de la on durerea ma gandesc ca daca atrag la ele le doare pe ele in locul nostru. De aceea persoanele care comunica cu spiritele, nu tin.

Pisica Te Apară De Energii Negative și De Spiritele Rele
vizitati articolul complet aici : https://www.libertateapentrufemei.ro/sfaturi-practice/pisica-te-apara-de-energii-negative-si-de-spiritele-rele-125644
Cei care au o pisicuta in casa se pot considera fericiti. Ce e bine sa stii. Arderea de salvie albă are, de.

Pisicile iau energie de la oameni dar numai cand trebuie si cat trebuie.

Pentru a se asigura că acele entități nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge. Ei bine, specialiștii susțin că prezența pisicii în casă este una specialiștii în bioenergie susțin că pisica simte când un om este bolnav şi poate identifica energia negativă în organism. Una dintre puterile magice ale pisicii este vindecarea.

Posting Komentar untuk "Pisicile Si Energia Negativa"