Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Intrebari De Logica Grele

Intrebari De Logica Grele

Ana, irina, nina şi alină. Cat de bine cunosti istoria tarii?

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Toți ne credem inteligenți nevoie mare. O selecție de întrebări de logică pentru copii și maturi. Nu iti punem intrebari filosofice, nu iti punem intrebari retorice, dar avem cele mai nastrusnice intrebari incuietoare.

Test Rapid De Logică 3 Probleme Cu Bețe De Chibrit
vizitati articolul complet aici : https://greatnews.ro/test-de-logica-pentru/
Aprinde primul comutator, așteaptă câteva minute și apoi. Care e principalul motiv al divorţului? Tatăl mariei are cinci fete:

Răspunsuri la cele 6 întrebări de logică:

Raspunde la noua intrebari de logica si vezi daca te numeri printre cei mai inteligenti oameni. Întrebări de logică distractive ușoare sau mai grele. Intrebari de logica chestionar concurs.

Răspunsuri la cele 6 întrebări de logică: Vreau cat mai multe ghicitori si/sau intrebari de logica grele, care sa implice paradoxuri sau nu neaparat. Îți propunem și noi un test, tocmai bun pentru ultimele zile de vară și de concediu, întrebările de logică de mai jos fiind nu numai un bun prilej de ați „biciui.

Probleme De Logica
vizitati articolul complet aici : https://blog.webmateinfo.com/probleme-de-logica/probleme-rezolvate
Raspunde la noua intrebari de logica si vezi daca te numeri printre cei mai inteligenti oameni. Contact întrebări de logică on messenger. Intrebari de logica | vizualizări:

Ce număr trebuie să înlocuiască semnul de întrebare?

Afla care sunt intrebarile la care raspund corect doar geniile. Tatăl mariei are cinci fete: Chiar dacă nu mai mergi la ore de ani buni, nu este un motiv să nu încerci.

Ce număr trebuie să înlocuiască semnul de întrebare? O femeie are doi fii care sunt născuţi la aceeaşi oră, în aceeaşi zi şi în. Testele de inteligență formate din întrebări de logică au fascinat, și provocat deopotrivă, dintotdeauna.

Test De Inteligență 5 Probleme De Logică Dificile
vizitati articolul complet aici : https://www.realitatea.net/stiri/actual/test-de-inteligen-a-5-probleme-de-logica-dificile_5dcc9206406af85273d119de
Dacă nu crezi asta, încearcă să răspunzi la întrebările de logică de mai jos. Când este o găină mai grea? Tu poti obtine punctajul maxim?

Întrebările de logică reprezintă o gimnastică minunată pentru minte, contribuie la dezvoltarea logicii și la abilitățile de analiză.

Ce este mai greu, un kilogram de plumb sau unul de fân? 10 întrebări de logică care la prima vedere par simple, însă îți vor da multe bătăi de cap , pentru cei nerăbdători. 627 rezultate pentru intrebari logica.

Posting Komentar untuk "Intrebari De Logica Grele"